Mai putini sibieni muscati de capuse

Hila Ovidiu

Eforturile municipalitatii sibiene de deratizare a zonelor verzi par sa dea rezultate. Medicii de Unitatea de Primiri Urgente au inregistrat o usoara scadere a numarului persoanelor intepate de capuse. Astfel, in numai trei zile, la UPU au ajuns 37 de persoane muscate de capuse, si doar una a ramas internata.

Dupa ce, in ultimele saptamani numarul sibienilor intepati de capuse a crescut de la o zi la alta, medicii de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au inregistrat, in sfarsit, o usoara scadere a numarului de astfel de cazuri. Ei pun acest lucru si pe seama eforturilor municipalitatii de deratizare a spatiilor si zonelor verzi din oras. Astfel, in weekendul trecut, in trei zile, au fost 37 de pacienti care prezentau muscaturi de capusa. Medicii se asteapta insa ca de acum incolo numarul de astfel de cazuri sa scada, ca efect al deratizarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Evaziunea fiscala, in vizorul politistilor sibieni

In primul trimestru al anului 2012, Serviciul de Investigarea Fraudelor Sibiu a desfasurat activitati de cercetare penala în 278 dosare si cauze penale privind infractiuni de evaziune fiscala. Din totalul acestora, au fost solutionate pana acum 80 de dosare si cauze penale. Combaterea evaziunii fiscale este o preocupare permanenta a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro