Mai putini angajati la Finante

Hila Ovidiu

Directia Generala a Finantelor Publice din Sibiu ramane pe zi ce trece cu tot mai putini angajati. In urma reorganizarii de acum cativa ani multe posturi au fost desfiintate iar cele ramase vacante nu mai pot fi ocupate. Directorul institutiei spune ca n-ar putea face angajari pana in 2018 si ca in scurt timp va fi nevoit sa mute oamenii de pe un serviciu pe altul.

Criza si mai apoi reorganizarea institutionala a lasat fara angajati Directia de Finante de la Sibiu. Seful institutiei spune ca va fi nevoit sa mute oamenii pe care ii mai are de pe un serviciu pe altul. Nu are voie sa faca angajari pana in 2018. Prefectul Sibiului spune insa ca lucrurile stau un pic altfel iar restructurarea a fost cat se poate de buna. Reprezenentantii Administratie Judetene a Finantelor Sibiu spun ca ar mai fi nevoie de cateva zeci de angajati pentru a putea functiona la capacitate maxima si dupa organigrama de dinainte de restructurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cei mai buni specialisti ai Sibiului iau drumul strainatatii

Angajatii care lasa Romania pentru oferte mai bune din strainatate sunt din ce in ce mai greu de inlocuit. Agentii economici din judetul nostru se plang de faptul ca asteapta si cate o jumatate de an pentru a gasi omul potrivit pentru postul pe care il scot la concurs. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro