Mai putine locuri de munca in prima saptamana din aprilie

Scadere drastica a numarului de oferte de angajare. Pentru aceasta perioada Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit anunturi de angajare de la doar 46 de agenti economici din judet. Acestia ofera putin peste 120 de posturi vacante. Din fericire la finele lunii va avea loc Bursa Generala a Locurilor de Munca iar atunci cu siguranta sibienii vor avea de unde alege.

Prima saptamana a lui aprilie a fost o adevarata pacaleala pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Atunci cand se asteptau sa creasca numarul joburilor disponibile angajatorii n-au prea avut ce sa ofere. Pentru aceasta perioada somerii au de ales dintre cele putin peste 100 de posturi scoase la concurs. Din fericire la finele lunii vor avea loc mai multe actiuni menite sa ii ajute pe sibieni sa isi gaseasca un loc de munca indiferent ca sunt in cautare de oferte in afara tarii sau in tara. Astfel in zilele de 25, 27 si 27 vor avea loc selectii pentru Germania, dar si Burse ale locurilor de munca.

One thought on “Mai putine locuri de munca in prima saptamana din aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protejati-va copiii!

A inceput vacanta, iar politistii sibieni va recomanda sa aveti mare grija ce fac copiii dumneavoastra in timpul liber, si mai ales ce anturaje fracventeaza. De asemenea, in  cazul copiilor mici, invatati-i temeinic sa respecte regulile rutiere, pentru a evita orice fel de accidente. Politistii sibieni va recomanda sa aveti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro