Mai putine locuri de munca

Hila Ovidiu

Inceputul de luna nu este tocmai un moment propice pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Saptamana aceasta doar 66 agenti economici sunt in cautare de forta de munca. Acestia ofera spre ocupare putin peste 170 de posturi.

indexPrima saptamana a lunii nu vine cu vesti tocmai bune pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Oferta este destul de saraca, iar majoritatea posturilor se adreseaza celor cu studii medii. Reprezentantii AJOFM spun insa ca oferta de saptamana viitoare ar putea sa creasca. Angajari se fac in aceasta perioada in doar 3 orase ale judetului. Sunt disponibile 9 posturi la Afnita, 34 la Medias si 128 la Sibiu.
La Agnita niciuna dintre oferte nu se adreseaza absolventilor de studii superioare. Printre agniteni se cauta confectioneri de articole din piele si inlocuitori si muncitori necalificati interesati sa activeze in industria confectiilor. Mediesenii au 6 oferte pentru absolventi de studii superioare. Vorbim aici de posturi pentru ingineri de sistem informatic, electromecanici, petrolisti, un post pentru medic de familie si un altul pentru functionar administrativ. Restul de 28 de posturi sunt pentru cei cu studii medii. Se cauta asistenti medicali, ingrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara, lacatusi mecanici secretare si muncitori necalificatipentru asamblarea si montarea pieselor. Din cele peste 100 de posturi scoase la concurs in aceasta saptamana cam 30 sunt pentru cei cu scoli inalte. Majoritatea ofertelor de pe acest segment se adreseaza absolventilor de inginerie. Printre cei cu studii medii se cauta agenti de securitate, agenti de vanzari, bucatari, casieri, electricieni, femei de serviciu, ingrijitori copii, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, muncitori necalificati, operatori confectioneri industriali imbracaminte din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice, operatori de handling, pavatori, soferi de autobuz, stivuitoristi, supraveghetori la muzeu si vanzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crestinii l-au sarbatorit pe Sfantul Nicolae

A fost zi de sarbatoare sambata pentru crestinii de pretutindeni. In fiecare an la 6 decembrie este sarbatorit Sfantul Nicolae. Sarbatoarea poarta denumirea de San-Nicoara in Transilvania. Despre sfantul sarbatorit sambata se spune ca este intruchiparea bunatatii si a generozitatii. Daca Mos Nicolae este considerat o intruchipare a timpului care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro