Mai putin de 200 de joburi

Hila Ovidiu

Somaj tot mai mare iar locuri de munca tot mai putine. Cam asa arata situatia judetului Sibiu. Daca in lunile anterioare numarul posturilor disponibile ajungea si chiar depasea 300 de oferte, in aceasta saptamana nu s-a ajuns nici macar la o cifra de 200 de posturi vacante.

Lipsa ofertelor de munca sezoniere incepe sa isi faca simtita prezenta. Daca pana acum eram obisnuiti cu peste 300 de locuri de munca anuntate prin Ajofm Sibiu, la ora actuala ofeta de angajari abia daca mai ajunge la 200 de posturi disponibile. Pentru aceasta saptamana sibienii din municipiul resedinta de judet au de ales din 130 de oferte puse la dispozitie de 41 de agenti economici, agnitenii pot ocupa unul dintre cele 50 de joburi disponibile, mediesenii care vor sa se angajeze trebuie sa se lupte pentru cele 15 posturi disponibile in municipiul lor, iar la Dumbraveni un singur angajator are nevoie de doar 1 angajat. este vorba despre un post de muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide. Cei cu studii  superioare au de ales din 36 de oferte majoritatea pentru absolventi de inginerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poduri in lucru

Drumuri si poduri moderne. Asta doresc sa realizeze reprezentantii Consiliului Judetean in urmatorii 4 ani. La momentul de fata 5 poduri din judet sunt date in lucru. Este vorba despre podurile de pe raza localitatilor Iacobeni, Rondola, Nemsa, Mosna si Arpasu de jos. Dupa realizarea acelor 5 poduri in Rondola, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro