Mai multi bani

Hila Ovidiu

Veste buna pentru poensionari. A crescut cuantumul indemnizatiei sociale. Suma actualizata este acum de 400 de lei. diferentele beneficiarilor de indemnizatie sociala vor fi platite incepand cu 23 ianuarie.

pensionariLegea bugetului de stat pe anul 2015 a prevazut cresterea indemnizatiilor sociale de la 350 la 400 de lei. Prevederile specifice au fost deja publicate in Monitorul Oficial.
Pentru a asigura in prima luna a anului plata efectiva a noului cuantum al indemnizatiei sociale pentru pensionari in valoare de 400 de lei, Casa de Pensii a intreprins toate demersurile necesare pentru ca plata diferentei sa se faca inca din aceasta luna. Pensionarii vor primi banii intr-o a doua transa incepand cu data de 23 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimente pentru asistati

Mai bine de 4 mii de sibieni si-au ridicat pana in acest moment ajutoarele de la Uniunea Europeana. Municipalitatea sibiana a trimis pana acum 5250 de invitatii catre beneficiari. Saptamanal pentru asistatii social din Sibiu sosesc 2 tiruri incarcate cu alimente. Pana in prezent mai bine de 4 mii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro