Mai multe viroze si pneumonii

Hila Ovidiu

Peste 2600 de sibieni au cazut prada virozelor. Alti 700 au facut pneumonii in ultimele 7 zile. Cu totii au fost tratati de medicii de familie. Pentru intarirea sistemului imunitar se recomanda consumul de fructe si legume proaspete.

boalaIn ultima saptamana au batut la usa medicului de familie aproape 2700 de sibieni. Numarul cazurilor de imbolnavire este cu peste 50 de procente mai mare decat cel din sezonul trecut. Cei mai multi bolnavi au avut varste cuprinse intre 15 si 49 de ani. Acestia au primit tratament medical si au fost tinuti sub observatie de catre doctori. Si numarul de afectiuni pulmonare a crescut in ultimele 7 zile. Au fost inregistrate in total 710 cazuri dintre care 258 au afectat populatia activa. In 12 la suta din cazuri a fost necesara internarea. Vorbim aici despre bebelusi cu varste de pana la un an. Acestia au fost supravegheati in permanenta de personal specializat si au avut o evolutie buna sub tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sanctiuni drastice pentru vitezomani si pietoni indisciplinati

E weekend de foc pentru politistii rutieri. Oamenii legii au iesit in strada cu toate radarele din dotare. Vizati sunt vitezomanii. De asemenea, in orase continua si actiunea destinata indisciplinei pietonale. Pe toata perioada weekendului politistii rutieri se vor afla in strada si vor trage pe dreapta toti soferii care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro