Mai multe joburi

Hila Ovidiu

Oferta locurilor de munca a crescut pentru aceasta perioada. Cei interesati de angajare pot alege unul dintre cele peste 230 de posturi oferite de 36 de agenti economici din judet. Joburile disponibile se afla in Sibiu, Medias si Agnita.

Oferta de angajari a crescut in aceasta perioada cu peste o suta de locuri de munca. Astfel mai multi angajatori din judet pun la dispozitia celor interesati 231 de posturi disponibile. Cea mai mare parte a posturilor disponibile sunt pentru municipiul Sibiu. Aici 29 de angajatori ofera 188 de joburi. Lor li se adauga cei 5 agenti economici medieseni care pun la dispozitia celor care vor sa se angajeze 27 de locuri vacante. Cele mai putine oferte sunt in aceasta saptamana la Agnita. Aici doar doi angajatori cauta forta de munca. Acestia ofera totusi spre ocupare 16 posturi vacante. Specialistii din cadrul Ajofm Sibiu spun ca spre finalul lunii numarul ofertelor va creste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reduceri in magazine

Zeci de magazine din Sibiu au dat startul reducerilor. Numai in centrul vechi 16 magazine ofera cumparatorilor soldari de pana la 70 de procente. sezonul reducerilor la imbracamintea de sezon se va incheia la jumatatea lunii aprilie. A inceput perioada reducerilor la articolele de sezon. Magazinele de imbracaminte si incaltaminte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro