Luni incepe bacalaureatul!

Hila Ovidiu

Elevii de liceu aflati in an terminal dau de greu. De luni incep probele de bacalaureat. Vor trece prin emotiile examenului de maturitate aproximativ 2700 de candidati din promotia curenta si peste 250 din promotiile anterioare.

2997 de tineri spera ca in sesiunea iunie iulie sa obtina note de trecere la examenul de bacalaureat. Probele orale incep de luni. Prima proba este cea de limba romana. Vor urma probele de limba materna si competente digitale. Ultima proba orala va fi cea de limba straina. Adevaratele provocari sunt insa examenele scrise. Prima dintre ele este programata pe 25 iunie. Proba scrisa de limba materna va fi sustinuta acolo unde este cazul, o zi mai tarziu iar miercuri candidatii la bacalaureat vor sustine proba obligatorie a profilului. Cei de la profilul uman vor da examen la istorie iar cei de la profilele de real vor sustine examenul la matematica. Joi 28 iunie se va sustine si ultima proba de bacalaureat. Vorbim despre proba la alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul orasului, invadat de...dovezi de iubire!

Elevii de liceu aflati in an terminal dau de greu. De luni incep probele de bacalaureat. Vor trece prin emotiile examenului de maturitate aproximativ 2700 de candidati din promotia curenta si peste 250 din promotiile anterioare. 2997 de tineri spera ca in sesiunea iunie iulie sa obtina note de trecere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro