Lucrarile la scoli gata inainte primul clopotel

Hila Ovidiu

Lucrarile la scoli sunt aproape finalizate. Cele mai importante interventii din aceasta vara au fost la gradinitele unde s-au facut reamenajari ale blocului alimentar. Municipalitatea a investit 2,2 milioane de lei in modernizarea institutiilor de invatamant.

2,2 milioane de lei. Aceasta este suma pe care municipalitatea sibiana a alocat-o in acest an pentru a continua procesul de modernizare a institutiilor scolare inceput inceput in 2011. cele mai importante investitii s-au facut in gradinitele in care au fost modernizate blocurile alimentare.La Gradinita nr. 43 a fost reamenajat blocul alimentar si au fost efectuate lucrari de amenajare a sistemului de drenaj. Acestea cu costat aproximativ 350 de mii de lei. La Gradinita nr. 42 de asemenea s-a intervenit pentru blocul alimentar dat si pentru inlocuirea tevilor de utilitati din subsol. Aici lucrarile au avut ca buget suma de 300 de mii de lei. Pentru refacerea instalatiilor termice la Acoala nr. 1, Gradinita Fratii Grimm si Liceul Constantin Noica au fost cheltuiti 600 de mii de lei, iar pentru lucrari la sistemul de incalzire in cadrul scolii I. L. Caragiale au fost alocati 200 de mii de lei. Reparatiile capitale si inlocuirea tamplariei la mai multe unitati de invatamant a costat municipalitatea sibiana aproximativ 300 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cateva zile pana la inaugurarea Pietei Taranesti Transilvania

Sambata se deschide Piata Taraneasca Transilvania. Aceasta este prima piata volanta in care producatorii judetului pot vinde fara sa plateascas taxe. Pana la ora actuala 55 de apicultori, fermieri si agricultori. Sambata, 1 septembrie, va fi inaugurata Piata Taraneasca Transilvania. Plasata in fata Salii Transilvania aceasta va fi deschisa intre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro