Lucrarile continua pe Victoriei si strazile adiacente

Hila Ovidiu

Sibiul s-a transformat in ultiele luni intr-un adevarat santier. Una dintre zonele unde se intervine la cote maxime este cea a Bulevardului Victoriei. Aici lucrarile au fost incheiate pe primul tronson si s-a trecut deja la cel de-al doilea. De asemenea, interventii la carosabil si trotuare vor avea loc si pe strazile adiacente.

In zona  Bulevardului Victoriei este un adevarat santier. Moloz, praf, pikamere, camioane, muncitori, excavatoare si multe alte utilaje, toate misuna dintr-o parte intr-alta pe bulevard si strazile adiacente. Pana sa fie institutite noi sensuri unice in zona, strada Ion Ratiu va ifi inchisa 3 saptamani pentru reparatii. Pana in 1 octombrie se vor schimba bordurile, se vor repara trotuarele si se va reface stratul de uzura pe carosabil. Lucrari vor avea loc si pe strada Crisanei care va fi inchisa in perioada 15 septembrie-1 octombrie. Aici se va interveni la carosabil si trotuare in urma lucrarilor efectuate de cei de la gaz. Tot luna viitoare va intra in lucru si strada George Cosbuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Painea...cea de toate zilele

Comisarii de la Protectia Consujmatorului au retras de pe rafturile magazinelor, mai multe produse de panificatie. Printre neregulile constatate se afla si faptul ca, pe painea neagra nu era specificat continutul de acid ascorbic. Organele de control, au acordat si cateva  amenzi. Painea, principalul aliment de care nu ne putem […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro