Lucrari pentru reamenajarea separatoarelor sensurilor de circulatie in zona centrala

Hila Ovidiu

Pregatirile pentru Summitul de anul viitor sunt in toi iar municipalitatea sibiana face eforturi sustinute pentru ca orasul sa arate cat mai bine la sosirea oaspetilor europeni. In aceste zile se lucreaza la reamenajarea separatoarelor sensurilor de circulatie de pe tronosonul Piata Unirii-Andrei Saguna-Morilor. Valoarea totala a investitiei este de 500.000 de lei.

Reprezntantii municipalitatii au decis ca actualele separatoare formate din elemente de beton sunt inestetice. Asa ca s-a trecut la inlocuirea lor. Valoarea investitiei este de 500 de mii de lei si consta din indepartarea vechilor separatoare, reamenajarea spatiului cu borduri de piatra naturala si amenajarea de zone verzi. In interiorul insulitelor vor fi amplasate calupuri de piatra si pamant vegetal in care vor fi plantate flori sau arbusti de mici dimensiuni pentru  a nu obtura vizibilitatea in trafic. Lucrarile sunt in plina desfasurare la momentul de fata in toate cele 3 zone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simulare de incendiu la un hotel din Sibiu

Pompierii sibieni au derulat miercuri mpreuna cu cei de la SRI un am plu exercitiu de interventie in caz de incendiu respectiv in caz de gasirea unui colet suspect. Actiunea a fost parte a evenimentelor dedicate Zilei Pompierilor din Romania. Miercuri incepand cu ora 11.00 pompierii sibieni au derulat un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro