LUCRĂRI PENTRU O MAI BUNĂ FLUENŢĂ A TRAFICULUI

studio

Odata cu finalizarea sensului giratoriu din Piata Unirii, Primaria face ultimele pregatiri pentru amenajarea celui de la intersectia strazii Morilor cu Soseaua Alba Iulia. In prima etapa DPC va desfiinta insula situata pe strada Turismului, pentru aceasta fiind necesara si eliminarea stalpului amplasat pe aceasta care sustine retelele de fibra optica.

Sensul Giratoriu din Piata Unirii este benefic, spune Primarul Sibiului. Acesta afost construit pentru fluidizarea traficului. Cei mai ghinionisti sunt insa soferii care ies din B-dul Victoriei si fac stanga pe Saguna. Acestia trebuia sa astepte mai mult decat atunci cand functionau semafoarele. Un nou sens giratoriu va fi amenajat in intersectia strazilor Morilor cu Alba Iulia. Aici va fi inlaturat si stalpul care se afla in insula din carosabil. Firmele detinatoare ale acestor cabluri au primit termen pentru a coborarea retelelor pana la sfarsitul acestei saptamani. Lucrarile au inceput joi si vor dura pana la jumatatea lunii august.
Echipele DPC vor freza carosabilulul, vor monta noi borduri si se vor reamenaja trotuarele. Pe perioada lucrarilor participantii la trafic pot folosi ca rute ocolitoare strazile Alpinismului si Onisifor Ghibu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FĂRĂ ŞANSE DE SUPRAVIEŢUIRE!

Barbatul care marti seara a fost transportat cu elicopterul la un Spital din Targul Mures, este in stare critica. Medicii spun ca sansele de supravietuire sunt mici. Tanarul se afla impreuna cu alti 2 colegi in camera motoarelor de la Telecabina Balea cand s-a intoxicat cu o substanta periculoasa. Colegii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro