Lucrari la strazi

Hila Ovidiu

De mai bine de o luna si jumatate Sibiul s-a transformat intr-un adevarat santier. Mai multe strazi din oras beneficiaza de lucrari de reparatii, reabilitare sau chiar interventii capitale. Pe strazile intrate in lucru la inceputul primaverii interventiile au fost deja finalizate.

Dupa ce a fost transformat in santier in Sibiu incep sa se vada si primele rezultate ale lucrarilor la strazi incepute in aceasta primavara. Prima dintre strazile reabilitate complet si date deja in folosinta a fost Lamaitei. Dupa ea, i-au urmat la scurt timp Egalitatii si Croitorilor, strazi pe care a fost reparat carosabilul si trotuarele, pentru ca mai apoi sa fie montate borduri noi. Si pe Milea lucrarile au fost finalizate! La momentul de fata pe strada Nicolaus Olahus se lucreaza la stratul de uzura, iar pe Bulevardul Victoriei, pe strada Dealului si pe strada Zidului se monteaza bordurile si se asterne piatra sparta. In urmatoarea perioada se va lucra pentru refacerea zonelor unde au avut loc interventii la retelele de utilitati. Vorbim aici despre strada Strungului, Calea Poplacii, strazile laterale din Calea Dumbravii, strada Lupeni, Moara de Scoarta, Metalurgistilor, Felinarului si Manejului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Am scapat cu bine!

Gata cu afectiunile respiratorii. Specialistii Directiei de Sanatate Public a spun ca din aceasta saptamana numarul imbolnavirilor a scazut considerabil. Sezonul specific imbolnavirilor s-a incheiat insa din luna martie. Ne luam adio de la racelil, gripe si viroze cel putin pana in toamna. Specialistii Directiei de Sanatate Publica spun ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro