Lucrari de mantuiala

Lucrari de mantuiala in ceea ce priveste curatarea statuilor din oras. Nu doar busturile din Parcul Astra sunt murdare ci si cele din restul orasului. De “pictura” cu excremente de pasare nu a scapat nici Daniel Teutsch din curtea Bisericii Evanghelice.

Primaria are doar pe hartie un contract incheiat cu o firma care trebuie sa se ocupe de curatarea statuilor din oras. In teren din pacate, busturile unor oameni care au scris istorie pentru poporul nostru zac gata sa se prabuseasca si sunt pline de excremente de pasare. Sa luam un singur exemplu. Bustul din fata fostei primarii. Este plin de mizerie. Si nu este singurul. De “lovitura” zburatoarelor din centrul orasului nu a scapat nici statuia lui Daniel Teutsch din curtea Bisericii Evanghelice.

In urma cu cateva saptamani va prezentam situatia statuilor din parcul Asta. Si acelea sunt pline de mizerie.

Conform contractului semnat de municipalitate cu o firma de profil aceasta are obligatia de a curata statuile din Piata Mare, Parcul Astra, curtea Colegiului Brukenthal, zona Aavram Iancu, dar si statuia lui Herman Oberth din fata fostului sediu al municipalitatii. In total sunt 16 statui care ar trebui sa fie curate…

One thought on “Lucrari de mantuiala

  1. Noroc cu ploaia ca altfel……..bani aruncati pe geam. Rusine celor care receptioneaza asa ceva, sunt stat in stat si fac ce vor cu banii nostrii, nu ii intereseaza nici de Primar, care se pare ca nu mai are energie pentru nimic. Lucrurile sunt scapate de sub control, la propriu chiar mai mult unii nu fac altceva decat sa incurce. Dupa Summit macar sa vedem cati bani s au cheltuit pentru toate aceste pregatiri si poate exista vreo institutie care sa arunce o privire si in curtea astora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cosuri de gunoi noi in centrul orasului

Primaria schimba cosurile de gunoi din centrul orasului. Vechile containere din ciment masiv sunt inlocuite de mini pubele din plastic si tabla cu sigla municipalitatii inscriptionata in zona centrala. Reprezentantii Primariei spun ca inscriptia cosurilor de gunoi va impiedica furarea acestora. Cateva zeci de noi cosuri de gunoi au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro