Locuri in institutiile de invatamant ale MAI

Hila Ovidiu

Tinerii care doresc sa devina politisti, mai au la dispozitie putin timp pentru a se inscrie la una dintre scolile de invatamant superior sau de subofiteri care pregatesc personal pentru Ministerul Administratiei si Internelor. Termenele limita de inscriere sunt 22 iunie, respectiv 10 august.

Au inceput inscrierile pentru institutiile de invatamant superior si scolile de subofiteri care pregatesc politisti. Astfel, la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, pentru specializarea „ordine si siguranta publica” sunt disponibile 50 de locuri, iar specializarea „drept”, 19 locuri. La Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina vor fi scoase la concurs 50 de locuri, iar Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca alte 50 de locuri. Academia Tehnica Militara Bucuresti, Facultatea de Sisteme Electronice si Informatice Militare sunt scoate la concurs 4 locuri pentru specializarea „Inginerie electronica si telecomunicatii „Transmisiuni” si 6 locuri pentru specializarea Calculatoare si tehnologia informatiei „Calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala”. La Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”, pentru specializarea Stiinte militare, informatii si ordine publica „Psihologie-informatii”, sunt disponibile 5 locuri. Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu – Serviciul Resurse Umane din municipiul Sibiu, str. Revolutiei nr. 4 – 6, intre orele 8.00 si 16.00. Termenele limita pentru inscrieri sunt 22 iunie, pentru  institutiile de invatamant universitar si 10 august pentru scolile postliceale.    Relatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul Politiei Sibiu, www.politiasibiu.ro sau la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu, municipiul Sibiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se dau indemnizatiile pentru votari

Si-au facut treaba, iar acum vor fi rasplatiti pentru eforturile depuse. In zilele de 26 si 27 iunie municipalitatea va efectua platile pentru membrii sectiilor de votare. Aproximativ 1200 de oameni vor primi cate 85 de lei pentru o zi lucrata in perioada alegerilor din 10 iunie. Dupa ce au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro