Locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Peste 300 de locuri de munca sunt disponibile in aceste zile in judet. Cele mai multe dintre acestea se adreseaza muncitorilor calificati sau necalificati si persoanelor cu studii medii. Doar 37 de oferte sunt valabile saptamana aceasta pentru absolventii de facultate.

Ca de obicei ce mai mare oferta e adreseaza sibienilor din muncicipiu. Aici sunt disponibile nici mai mult nici mai putin de 199 de locuri de munca vacante. Acestea sunt oferite de catre 43 de angajatori. Un numar mare de posturi vacante sunt si la Agnita. Aici 2 agenti economici au nevoie de 65 de potentiali angajati.  Pe locul 3 in topul posturilor disponibile se numara orasul Cisnadie unde 2 angajatori au nevoie de 32 de persoane care in timp scurt sa se apuce de munca. Cele mai putine locuri de munca vacante oferite in aceasta saptamana le au mediesenii. Pentru acestia sunt disponibile doar 9 oferte de angajare.  Printre cei fara studii superioare se cauta muncitori necalificati sau calificati in domeniul pazei, al confectiilor sau in segmentul industrial. Printre cei cu studii superioare angajatorii spera sa gaseasca specialisti in inginerie, medicina, IT sau administratie publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se planteaza salcii pe Cibin

Dupa ce a construit un nou pod in zona, municipalitatea sibiana continua infrumusetarea malurilor Cibinului. Aici va fi amplasata vegetatie noua. Este vorba despre 50 de salcii ce urmeaza sa fie plantate. Cibinul nu este insa singura zona a orasului care va beneficia de tratament de infrumusetare. In parcurile si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro