Locuri de munca putine, doritori si mai putini

Vremurile cand in Sibiu numai cine nu dorea sa munceasca nu-si gaaea un job bine platit au cam apus! Dovada sta faptul ca in aceasta primavara, comparativ cu alti ani, Bursa generala a locurilor de munca are o oferta extrem de saraca. Daca inainte erau disponibile si peste o mie de locuri de munca, la editia de vineri numarul posturilor oferite spre ocupare a fost de putin peste 600.

Criza despre care se tot zvoneste in ultima vreme ar putea atinge din plin 

Romania. Precauti din fire, agentii economici din judetul Sibiu s-au limitat la a-si consolida pozitiile actuale si foarte putini s-au aventurat la extinderi de personal. Dovada sta faptul ca astazi, la Bursa generala a locurilor de munca au fost disponibile putin peste 600 de posturi, majoritatea pentru persoane cu studii medii.

Nici somerii din judet nu s-au aratat musai interesati sa se angajeze. Multi dintre ei au venit, s-au uitat si apoi au plecat mai departe.

Dintre cei prezenti agentii de recrutare au selectat aproximativ 120 de persoane care sa le incadreze in munca dupa sustinerea probelor de lucru la sediul agentilor economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1.100 de locuri de munca vacante

Vremurile cand in Sibiu numai cine nu dorea sa munceasca nu-si gaaea un job bine platit au cam apus! Dovada sta faptul ca in aceasta primavara, comparativ cu alti ani, Bursa generala a locurilor de munca are o oferta extrem de saraca. Daca inainte erau disponibile si peste o mie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro