Locul I in Campionatul National

Hila Ovidiu

Cei mai buni caini de serviciu din tara au fost zilele acestea la Sibiu pentru a participa la Campionatul de dresaj de la Centrul Chinologic. Locul I atat in clasamentul national cat si in cel international a fost obtinut de catre o echipa de la Sibiu.

idexAu fost mai bine de 30 de echipe canine ajunse la Sibiu pentru concurs. 7 dintre acestea sunt de la Sibiu. La proba de disciplina in campionatul national locul I cu 100 de puncte a fost adjudecat de catre Centrul Chinologic Sibiu. La aceeasi sectiune sibienii au mai obtinut locurile 2, 4 si 5. proba de detectare stupefiante a adus sibienilor primele doua locuri de pe podium. La capitolul detectare explozivi cainii centrului de la Sibiu si-au adjudecat pozitiile 2 si 4 iar la proba caine universal sibienii au obtinut primele doua locuri. Clasamentul international a adus primele doua locuri la proba de disciplina sibienilor. Clasamentul pentru detectare de stupefiante ofera cea mai inalta treapta a podiumului sibienilor iar locul 2 a revenit bulgarilor. Proba de detectare a explozivilor a adus pe primul loc un catel de la Bucuresti urmat de echipa din Turcia si abia pe locul 3 un sibian. In clasamentul international proba de caine universal a fost castigata de echipa din Bulgaria. Locurile 2 si 3 au fost adjudecate de catre echipele sibiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Murim de cancer pulmonar

Sutem pe primele locuri in lume la numarul de bolnavi de cancer pulmonar. Principala cauza de aparitie a acestei cumplite boli este fumatul. Specialistii spun ca 40 de romani din o mie risca sa se imbolnaveasca. 14 la suta dintre romani sufera de afectiuni pulmonare. Sau cel putin asa arata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro