Live Positive Life

Hila Ovidiu

Concursul de pictura si desen din cadrul Proiectului “Live Positive Life” si-a desemnat ieri castigatorii. Festivitatea de premiere si vernisajul expozitiei a avut loc luni la pranz, in foaierul Colegiului Tehnic Independenta din Sibiu. Aproape 250 de lucrari de pictura si desen realizate de elevii a 19 institutii scolare din judet au fost inscrise in concurs.

Colegiul Tehnic Independenta Sibiu a gazduit luni vernsajul expozitiei de pictura si desen din cadrul Proiectului “Live Positive Life – Viata la Pozitiv”. Totodata a avut loc si festivitatea de premiere a celor mai reusite lucrari expuse. La acest concurs au fost inscrise aproape 250 de lucrari ale elevilor din 19 institutii de invatamant din judet. Dintre acestea, cinci lucrari au fost descalificate, deoarece nu s-au incadrat in tema concursului, adica “Viata la Pozitiv”. Directoarea adjuncta a Colegiului Tehnic Independenta, Madalina Badea, a vorbit despre amploarea proiectului. Trofeul concursului a fost adjudecat de Andrea Florea, eleva a Colegiului National “Octavian Goga”. Locul 1 la sectiunea “liceu” a fost ocupat de eleva Adela Elena Panazan, de la Colegiul Tehnic “Cibinium” Sibiu si de elevul Radu Adrian Zaharia, de la Colegiul Tehnic “Mediensis” din Medias. La sectiunea “gimnaziu”, castigatoare a fost eleva Diana Dicoi, de la Scoala cu Clasele I-VII  nr. 18 din Sibiu, iar la sectiunea “ciclul primar” eleva Eugenia Ganea, de la Scoala cu Clasele I-VIII nr. 2 din Cisnadie. Prgramul “Live Positive Life” continua in aceasta saptamana cu concursul de dans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Live Positive Life

Concursul de pictura si desen din cadrul Proiectului “Live Positive Life” si-a desemnat ieri castigatorii. Festivitatea de premiere si vernisajul expozitiei a avut loc luni la pranz, in foaierul Colegiului Tehnic Independenta din Sibiu. Aproape 250 de lucrari de pictura si desen realizate de elevii a 19 institutii scolare din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro