Liber la Ocna din mai

Hila Ovidiu

Sezonul de balaceala la Ocna ar putea fi deschis in luna mai. Primarul nu exclude posibilitatea ca accesul la zona de agrement sa fie permis si mai devreme daca vom avea temperaturi de vara din aprilie asa cum s-a intamplat in urma cu 2 ani. Aici lucrarile de investitii au fost incheiate anul trecut, iar la momentul de fata se va mai interveni numai pentru intretinere dar inainte de deschiderea sezonului.

indexDupa o iarna destul de multa zapada in care iubitorii de sporturi specifice s-au rasfatat la munte, mai toti sibienii asteapta acum sosirea sezonului cald. Si cum nu vor sa riste sa cheltuiasca bani inutil pe drumetii la mare, cei mai multi aleg litoralul Ardealului adica Ocna Sibiului. Anul acesta sezonul de balaceala in lacurile sarate se va deschide cel mai probabil in luna mai, dar daca vremea o va permite lacurile de la Ocna vor fi accesibile publicului si mai devreme. Anul trecut deschiderea s-a facut tot in luna mai. In 2013 insa primii norocosi s-au imbaiat la Ocna in 30 aprilie pe o temperatura de aproape 30 de grade.
Primarul localitatii, Ioan Baltes spune ca in acest an nu vor fi facute lucrari de investitii majore, asa ca accesul va fi liber de cum se va incalzi vremea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum sa dobori un stalp?

Cum se darama un stalp la Sibiu? Se aduce masina de ridicari auto, se incearca efectuarea procedurii de ridicare a unui autoturism parcat neregulamentar si se efectueaza manevre pana pica stalpul pe masinile din in zona. Pare un scenariu desprins din filmele de comedie insa nu este asa. Este un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro