Liber in 30 si 1

Hila Ovidiu

Vacanta prelungita pentru angajatii de la Stat. pentru ei Guvernul a decis ca zi siua de 30 aprilie sa fie libera si nu doar 1 mai, sarbatoarea muncii. Astfel mai toate institutiile publice vor mai fi deschise doar vineri. Acestea isi vor relua programul normal abia miercuri.

Angajatii din institutiile publice vor avea o saptamana de lucru cu doua zile mai scurta saptamana viitoare. Asa ca nu va faceti planuri sa mergeti sa achitati taxe, impozite sau alte dari pentru ca veti gasi lacatul pe usa. Prentre cele cateva exceptii se numara Serviciul de Stare Civila unde biroul Decese va fi deschis sambata 28 aprilie si luni 30 aprilie intre orele 9 si 13.00. si cei care vor sa se casatoreasca isi vor putea depune luni dosarele pana la ora 13.00. Sunt insa si vesti bune. Daca vreti sa va relaxati in minivacanta facuta cadou de stat, puteti merge la Gradina Zoologica. Aici veti gasi portile deschise conform programului normal. Iar daca vreti sa circulati cu mijloacele de transport public pana la zoo, cu atat mai bine. Si asta pentru ca tursibul va functiona dupa programul aferent unei zile obisnuite. Astfel chioscurile de bilete vor fi dechise luni intre 6 si 22.00 iar in 1 mai intre orele 8 si 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parada baroc duminica seara

Care alegorice, peste 600 de performeri, costume, muzica si animatie. Asa va arata Centrul Sibiului  duminica seara. Cei care se vor afla pe Bulevardul Nicolae Balcescu vor simtii ca traiesc in perioada baroca. Alaiul care va strabate duminica centrul Sibiului va fi format din 500 de conti si contese. Acestia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro