La un pas de tragedie

Doar o minune a dus la evitarea unei tragedii, vineri la pranz, pe B-dul M. Viteazu. Tencuiala unui bloc la care se lucra a cazut peste o toneta de flori si a distrus-o complet. Femeia care vindea de obicei acolo  trecut milimetric pe langa moarte, deoarece nu se afla langa toneta in momentul in care s-a produs incidentul.

A avut zile! Au exclamat ieri trecatorii de pe B-dul Mihai Viteazu, dupa ce au vazut cum tencuiala unui bloc s-a prabusit peste o toneta de flori si a facut-o praf, chiar inainte ca femeia care vindea acolo sa-si inceapa lucrul. Conform spuselor martorilor, muncitoriii care erau catarati pe o macara au lovit in mod repetat tencuiala blocului, care a cazut. Desi efectuau lucrari la inaltime, muncitorii care au disparut de la fata locului in momentul aparitiei jurnalistilor, nu si-au luat nicio masura de precautie. Mai mult, nici macar nu au asigurat zona.  Un  martor povesteste speriat cum s-a petrecut incidentul. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

2 thoughts on “La un pas de tragedie

  1. Domnule mai lasati aburelile si schimbati prostia asta zona era ingradita si in perimetru de lucru nu se afla nimeni toneta sa rupt pentru ca nu a vrut sa o mute de acolo dar in acea zona nu se afla nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas de tragedie

Doar o minune a dus la evitarea unei tragedii, vineri la pranz, pe B-dul M. Viteazu. Tencuiala unui bloc la care se lucra a cazut peste o toneta de flori si a distrus-o complet. Femeia care vindea de obicei acolo  trecut milimetric pe langa moarte, deoarece nu se afla langa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro