Jocul ca teatru

Hila Ovidiu

Timp de o saptamana de zile invata mai in joaca, mai in serios “Jocul ca teatru” vorbim despre cei 80 de copii din intreaga tara care participa in aceasta saptamana la Tabara Nationala de Comunicare si Teatru pentru Tineret. Proiectul DJTS se desfasura la Centrul de agrement Cisnadioara. Acesta e va incheia in data de 26 august cand participantii vor pune in scena mini piese de teatru.

Directia Judeteana pentru Tineret si Sport organizeaza in aceasta saptamana la Centrul de Agrement de la Cisnadioana, Tabara Nationala de Comunicare si Teatru pentru Tineret.In cadrul taberei, cei 80 de copii veniti din mai multe judete ale tarii au avut parte de a invata lucruri noi, de a se distra, de a lega noi prietenii, de a socializa dar mai cu seama de a face in joaca dar foarte serios teatru. Tinerii participanti spun ca pentru ei experienta este una cu totul deosebita. Si profesorii care ii insotesc le incurajeaza demersul. Astfel de tabere sunt deosebit de constructive atat in formarea personalitatii tinerilor cat si in eventualitatea in care vor imbratisa pe viitor actoria. Pe parcursul zilelor petrecute pana acum in judet tinerii au avut parte de zile tematice in care au imbinat teatrul cu distractia si lectiile de viata. Acest proiect a fost destul de greu de pus la cale insa organizatorii promit ca nu vor renunta si ca vor organiza o astfel de tabara si in anul viitor. Copiii au venit vineri sa viziteze muzeele din Sibiu. Duminica 26 august acestia isi vor incheia periplul pe plaiurile noastre, dar nu inainte de a pune in scena adevarate mini piese de teatru. Acestea reprezinta rodul muncii in perioada in care au participat la “Jocul ca teatru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii, ingeniosi cand vine vorba de reclamatii

Sibienii au obiceiul de a se adresa diferitelor institutii publice din Sibiu pentru probleme cu care respectivele deconcentrate nu au nicio treaba. Este si cazul Inspectoratului Judetean in Constructii, unde se primesc zilnic zeci de reclamatii care mai de care mai stranii si amuzante in acelasi timp. Noi va prezentam […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro