Jandarm recompensat de U.S. Army

stiri redactie

Joi, 13 februarie, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc ceremonialul de decorare a Contingentului 11 jandarmi „Sarmizegetusa Regia”, care a participat la misiunea Resolute Support, din teatrul de operații Afganistan.

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu se află printre cei cărora ministrul afacerilor interne, domnul Marcel Vela, le-a înmânat „Emblema de onoarea a MAI cu însemne de război”.

            Pentru modul cum și-a îndeplinit misiunea, jandarmul a fost recompensat de către Armata Statelor Unite ale Americii cu medalia SUA „Army Achievement Medal”.

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel a participat în perioada februarie-septembrie  2019 la misiunea NATO Resolute Support, în teatrul de operații Afganistan unde și-a îndeplinit cu responsabilitate misiunea de luptător (Guardian Angels), contribuind astfel la procesul de înfăptuire a păcii în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

123 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2962 de cazuri de viroză

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 14.02.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 123 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2962 de cazuri de viroză. Astăzi cursurile sunt suspendate la clasele a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro