Iubirea care vindeca

Hila Ovidiu

Iubirea reprezinta cel mai inaltator sentiment de care este capabil un om. Cu totii ne dorim sa iubim si sa fim la randul nostru iubiti. Numai ca privilegiul de a fi iubit sau de a stii sa iubesti nu este la indemana oricui. Pentru a ajunge la o astfel de stare omul trebuie sa treaca prin mai multe stadii. Despre acest lucru vorbeste si psihologul Gigi Ghinea in cea mai recenta carte a sa intitulata “Iubirea care vindeca”. Volumul ajunge la Sibiu alaturi de autoare duminica la pranz.

In “Iubirea care vindeca” Gigi Ghinea isi descrie propria straduinta din trecut de a merita iubirea, ca pe o cauza a propriei nefericiri. Autoarea ajunge astfel sa inteleaga ca intregul sau proces de evolutie spirituala, reprezinta, in fapt, adevarata vindecare de nefericire, ca un proces de cunoastere de sine, in care isi descopera iubirea, ca stare de a fi in prezent. Lansarea va avea loc duminica la ora 12.00 intr-una dintre librariile aflate in mall-urile din zona Selimbar. Cartea este o adevarata lectie despre iubire la superlativ si purgatoriul prin care un neofit trebuie sa treaca pentru a atinge un astfel de sentiment inaltator. In intalnirea cu cititorii sibieni psihologul Gigi Ghinea va incerca sa abordeze vindecarea spirituala intr-o maniera existentiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asigurarile de sanatate trec la finante

Sibienii trebuie sa stie ca incepand cu data de 1 iulie 2012, Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Sibiu, va prelua creantele reprezentad contributiile obligatorii de asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele fizice si persoane fizice autorizate, pentru care colectarea se realiza de catre Casa de Asigurari de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro