IPJ Sibiu, apel la sibieni pentru identificarea unui barbat implicat intr-un furt

Bucuresteni cu state vechi de plata in analele polititiei, prinsi la Sibiu dupa ce au pagubit o femeie cu suma de peste 14 mii de dolari intr-un autobuz Tursib. Ghinionul hotilor a fost ca in mijlocul de transport au fost camere de supraveghere iar indivizii au fost cu usurinta reperati. Ghinionul nostru, al tuturor este ca victima si-a retras plangerea iar barbatii sunt in libertate si pot comite comite noi furturi oricand.

Politistii spun ca hotii au fost prinsi in 7 septembrie dupa ce, cu o zi inainte, 3 barbati au reusit sa ii sustraga unei femei din poseta suma de 14.075 dolari. Pentru a nu fi prinsi, un barbat in varsta de 50 de ani, bucurestean, alaturi de un barbat care nu a putut fi pana acum identificat si un alt individ in varsta de 30 de ani, bucurestean si el, au actionat prin invaluire si au profitat de invalmaseala mare care se produce in mijloacele de transport la orele diminetii. Mai exact, barbatul in varsta de 50 de ani si necunoscutul s-au postat in autobuz intre victima si restul calatorilor iar la momentul la care s-au asigurat ca nimeni nu ii vede, barbatul in varsta de 30 de ani i-a sustras femeii banii din poseta.

Pagubita a depus initial plangere, politistii au reusit sa il retina pe barbatul de 30 de ani insa odata cu recuperarea totala a prejudiciului femeii i s-a facut mila si  si-a retras acuzatiile la adresa raufacatorilor asa ca, cei 3 hoti sunt acum in libertate si pot actiona nestingheriti oricand.

Politistii sibieni fac apel la toti sibienii care pot oferi informatii pentru identificarea celui de-al treilea barbat sa sune la sediul IPJ. Chiar daca acesta nu poate fi acuzat de nimic el va ramane totusi in evidentele oamenilor legii si va putea fi mai usor reperat in cazul comiterii unui nou furt. Politistii spun ca indivizii identificati deja cu ajutorul politistilor din Bucuresti sunt recidivisti.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS