Iohannis si-ar dori Ministerul Afacerilor Europene?!

Hila Ovidiu

Iohannis ramane la Sibiu. Deocamdata!!! Dupa ce luni s-a vazut cu Premierul Victor Ponta,  edilul Sibiului recunoaste totusi ca s-a discutat despre posibilitatea de a prelua Ministerul Afacerilor Europene. Primarul mai spune ca intrarea in Guvern s-ar face numai cu pastrarea functiei actuale.

La inceputul saptamanii, tocmai in zoua remanierii, edilul Sibiului a avut o intrevedere cu Premierul Victor Ponta. Cei doi au discutat despe problemele Sibiului despre terenul din Calea Poplacii unde ar putea fi construit un nou spital dar si despre ipoteza ca la un moment dat primarul nostru sa faca parte din Guvern. Si daca nu si-a insusit fotoliul de la Externe, Iohannis a spus totusi unde si-ar dori sa fie plasat in Guvernul Ponta. Edilul a tinut sa mentioneze ca cel putin in  perioada imediat urmatoare va ramane alaturi de Sibiu si sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Postasii se pregatesc de proteste

Postasii sibieni vor picheta sediul Prefecturii in data de 20 august. Aceasta decizie a fost luata dupa ce conducerea Postei Romane a anuntat un nou val de disponibilizari si reduceri  salariale. Postasii sibieni ameninta cu protestele. Posta Romana trece printr-o perioada foarte dificila din cauza managementului defectuos dus de fosta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro