Iohannis premiat de organizatorii Raliului Sibiului

Hila Ovidiu

Klaus Johannis a primit in joi inca un trofeu din partea organizatorilor Raliului Sibiului. Cupa, oferita anual primarului in numele Municipalitatii sibiene cantareste mai bine de 3 kilograme si este cea mai mare oferita pana acum. Un trofeu similar va primi pentru sustinerea acordata Raliului si Ioan Cindrea Presedintele Consiliului Judetean.

Municipalitatea sibiana a fost premiata de catre organizatorii Raliului Sibiului. Primarul Klaus Iohannis a primit in semn de recunostinta pentru ajutorul acordat in organizarea competitiei sportive o cupa cu sigla concursului. Din 2001 de cand se desfasoara competitia sportiva de la Sibiu, in fiecare an organizatorii au facut cadou cate un astfel de trofeu aurit. Cel de anul acesta este cel mai mare ca dimensiuni oferit pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sesiune de depunere proiecte FEADR amanata

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a decis amanarea sesiunii pentru depunearea proiectelor aferente Masurii 312 – „Crearea si dezvoltarea de micro-întreprinderi”. Sibienii care vor sa depuna proiecte pentru aceasta masura o pot face de abia in luna septembrie. Sibienii care intentionau sa depuna la APDRP proiecte de finantare pentru masura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro