Interventie la limita

Hila Ovidiu

Interventie foarte dificila pentru pompierii militari sibieni. Vineri seara, acestia au fost solicitati in localitatea Daia, unde o vacuta a cazut intr-o fantana. Dupa eforturi sustinute, pompierii au reusit sa salveze bietul animal.

Pompierii militari sibieni au luat parte la o operatiune mai putin obisnuita. Ei au fost chemati sa salveze o vacuta cazuta intr-o fantana, in localitatea Daia. Cei care au sapat fantana adanca de aproximativ 15 metri nu au mai acoperit putul, iar vaca care era la pascut, a cazut in el. Pompieri, ajutati de voluntari s-au chinuit zeci de mitute sa scoata animalul din fantana, insa misiunea a fost foarte dificila, din cauza gabaritului vacutei, care avea aproximativ 400 de kilograme, si datorita vizibilitatii reduse, deoarece operatiunea de salvare s-a desfasurat pe timp de noapte. In cele din urma eforturile salvatorilor au fost rasplatite, si vacuta a ajuns vie la suprafata, desi proprietarul ei nu credea acest lucru. Animalul a suferit doar rani usoare la picioare si a avut nevoie de ingrijirile unui medic veterinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pictorial fierbinte in Dubai!

      Pictorial fierbinte in Dubai! Protagonista acestui material este nimeni alta decat Ramona Gabor, cea care a dat lovitura in ultima vreme in Dubai si care a obtinut de curand viza, profită de acest lucru… dar nu pe orice sumă de bani. Ramona scoate din prezentari mii de euro şi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro