Intalnire cu presa

Hila Ovidiu

Joi in curtea interioara a Primariei a debutat cea de-a doua editie a evenimentului “Intalnire cu presa”. Reprezentanti ai tuturor institutiilor mass-media vor fi disponibili pana sambata pentru discutii si conferinte. Din program fac parte intalniri cu politicienii sau cu studenii din Sibiu.

Deviza din acest an este: “ Ne citesti. Dar ne cunosti?” Organizatorii au explicat necesitatea unui astfel de eveniment la Sibiu.
La eveniment a luat parte si viceprimarul cu atributii de primar Astrid Fodor. Dupa ce a luat cuvantul sefa administratiei locale a vizitat toate standurile de presa amplasate in curtea interioara a cladirii Primariei.
Intalnirea cu presa da dura pana sambata timp in care vor avea loc mai multe conferinte la care vor participa politicieni, studenti si purtatori de cuvant ai institutiilor publice din Sibiu. Acestia vor sta fata in fata cu reprezentantii mass-media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La volan, fara permis si cu asigurare falsa

Un avrigean in varsta de 22 de ani risca sa ajunga in inchisoare. Barbatul a urcat la volan desi nu detinea nici un fel de permis de conducere. Ba mai mult, le-a prezentat oamenilor legii si o asigurare RCA falsa. Tanarul a picat in mana politistilor din Avrig la primele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro