Informare pacienți – accident rutier Tălmaciu

stiri redactie

În urma accidentului rutier de azi, de la Tălmaciu, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 4 pacienți: 3 bărbați cu vârste de 40,50 ȘI 66 ani respectiv o femeie cu vârsta de 66 ani.  Pacienții sunt din județele Tulcea, Sibiu și Constanța.

În stare mai gravă se află un bărbat de 40 ani, conștient, diagnosticat cu traumatism toracic, fractură calcaneu stâng  și fractura complexă deschisă cu deplasare metacarpiană la piciorul stâng.  Pentru acest pacient se intervine chirurgical, în sala de operație.

Ceilalți trei pacienți, toți conștienți, au suferit mai multe traumatisme și se află în continuare în investigații, în urma cărora se va decide dacă este sau nu nevoie de internare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Profu’ de Ziua Culturii Naționale

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale,Astra Film vă invită să vizionați filmul documentar Profu’, film declarat câștigător anul trecut, în cadrul festivalului, în competiția Cel mai bun documentar românesc. Proiecția va avea loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema, în Piața Mică 11. Profu’ este un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro