Inceput de an sarac in oferte de angajare

Hila Ovidiu

Inceput de an cu putine oferte de angajare pentru sibienii care isi cauta un loc de munca. Pentru perioada urmatoare sunt disponibile doar putin peste 600 de posturi vacante. Cele mai multe posturi vacante sunt pentru lucratori comerciali, confectioneri si chiar factori postali.

Inceputul de an nu pare prea promitator pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. In aceasta perioada 75 de angajatori au anuntat ca fac recrutari. Acestia ofera un numar de 644 de posturi  vacante. Cele mai multe oferte sunt pentru persoane cu studii medii. Doar 23 de locuri de munca sunt destinate celor care au facut facultate. Pentru acestia sunt disponibile posturi de manageri, agenti de contractari si achizitii, referenti de specialitat pe domeniul financiar-contabil, asistenti comerciali sau asistent manageri.

Cele peste 620 de posturi destinate persoanelor cu studii medii vizeaza meserii ca vanzator, tractorist, sofer, operator, paznic, maistru, lucrator comercial, patiser, femeie de serviciu, electrician, croitor, brutar sau agent de securitate.

Aproximativ 140 din posturile disponibile sunt pentru muncitori necalificati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a reluat "Miercurea alarmelor"

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a reluat si in acest an programul de alarmare publica “Miercurea alarmelor”. Sirenele au sunat la mijlocul saptamanii si la Sibiu. Sirenele au inceput sa sune incepand cu ora 10.00. In cursul acestei zile semnalul emis a fost de alarma aeriana. Ulterior sirenele au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro