incepe refacerea carosabilului in urma interventiilor la retelele de utilitati

Hila Ovidiu

Primaria incepe sa astupe craterele lasate in urma de interventiile la retele. Nu de acum insa, ci de la jumatatea lunii martie. Munca nu va fi deloc usoara dat fiind faptul ca in aceasta primavara sunt programate aproximativ 500 de astfel de interventii.

Interventiile la retelele de utilitati au fost destul de dese atat in anul care a trecut cat si in aceasta iarna. Iar rezultatele se vad cel mai bine….pe carosabil care arata in unele zone ca dupa bombardament. Odata cu venirea primaverii se va trece la astuparea acestor gropi si refacerea carosabilului. Cele mai multe interventii la retele le-a avut societatea de gaz. Este vorba despre 874 din totalul de 1500 efectuate in decursul anului anterior. Societatea de apa si canalizare a avut de intervenit pentru retelele proprii in 600 de locatii iar societatea care se ocupa cu energia electrica a avut 31 de interventii care au afectat carosabilul. La ora actuala este necesar sa se refaca strazile in aproximativ 500 de locatii unde s-a interventi pentru lucrari la retele pe timpul iernii si nu s-a putut turna asfalt. Numai in perioada noiembrie 2011-februarie 2012 au avut loc 299 interventii la gaz, 164 la apa canal si 6 la reteaua electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restructurari la Posta Romana

La nivel national peste 600 de postasi ar putea ramane fara un loc de munca. Sindicalistii din cadrul Postei spun ca au aflat de posibilele disponibilizari inca de anul trecut. Disponibilizarile din Posta Romana,  vor afecta se pare doar angajatii de la tara. Pentru ca aceste oficii nu sunt rentabile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro