Inceniu pe Turgheniev

Hila Ovidiu

O locuinta de pe strada Turgheniev din Sibiu a fost la un pas de a arde din temelii, din cauza unui scurtcircuit electric. Doar interventia prompta a pompierilor a oprit focul. Totusi, flacarile au distrus o anexa a gospodariei si partial acoperisul casei.

Pompierii militari sibieni au intervenit de urgenta duminica seara pe strada Turgheniev din Sibiu, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la o gospodarie. Focul s-a manifestat la o anexa si s-a extins pana la acoperisul locuintei. Pompierii au fost nevoiti sa intervina rapid, pentru ca focul sa nu mistuie in intregime casa si sa se extinda si la imobilele invecinate.         Proprietarii imobilului urmeaza sa stabileasca acum impreuna cu pompierii valoarea pagubelor provocate de incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taximetrist baut, pericol public

Un taximtrist de 44 de ani a lovit patru masini dupa ce a urcat mort de beat la volan. Barbatul terminase programul de lucru si a baut cateva pahare de  vodca. Asa a prins curaj sa urce din nou la volan. Dupa ce a lovit ultimele doua autoturisme, proprietarii acestora […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro