Incendiu puternic în Răşinari

Hila Ovidiu

Trei maşini de pompieri din Sibiu şi voluntarii din Răşinari intervin pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit în comuna Răşinari.Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, două suri au fost afectate de foc, intervenţia pompierilor fiind încă în derulare în jurul orelor 16.00.Incendiul a afectat două şuri de pe strada Câmpului.

UPDATE: La ora 17.00 pompierii continua să intervină la incendiul de pe Cîmpului, care a afectat două gospodării.Reprezentanţii ISU Sibiu spun că au fost afectate de flăcări o sură, o anexă gospodărească şi acoperişul unei case. Incediul s-a extins şi la vecini, unde arde , de asemenea, şura.

UPDATE2: După aproximativ trei ore de luptă cu flăcările, respectiv în jurul orelor 18.00, pompierii sibieni au reuşit să lichideze incendiul din Răşinari.

UPDATE3: Proprietarilor li s-a făcut rău

Dezastrul din gospodării a fost devastator pentru proprietari, care au avut nevoie de îngrijiri medicale.“Echipajul S.M.U.R.D. a acordat îngrijiri medicale la două femei cu atac de panică și unui bărbat care a suferit o plagă prin tăiere la mână”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Bianca Sabău.Cauza incendiului, cel mai probabil, a fost “un scurtcircuit la un cablu electric defect”, spun pompierii.Focul a distrus 80 mp din acoperișul casei, acoperisul celor două şuri pe o suprafață de aproximativ 200 mp bunurile şi bunurile depozitate.Pe lângă stingerea incendiului, pompierii au ajutat şi la salvarea animalelor din gospodăriile afectate.

stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PATRIARHIA: ÎPS Streza va da explicaţii în cazul cărţii scrisă de Becali

Atitudine neaşteptată din partea Bisericii Ortodoxe Române (BOR) faţă de cei doi ierahi implicaţi în scandalul cărţilor scrie din puşcărie. Patriarhia Bisericii Ortodoxe îi critică pe Mitropolitul Ardealului Laurenţiu Streza şi pe arhiepiscopul Constanţei şi Tomisului Teodosie pentru că i-au binecuvântat lui Gigi Becali cărţile scrise în închisoare şi au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro