Incendiu la supermarket

Hila Ovidiu

Pompieriii militari sibieni au intrat in alerta marti seara, dupa ce birourile unui supermarket din Valea Aurie au luat foc. Interventia lor prompta a oprit extinderea flacarilor la intregul magazin. Incendiul a pornit de la un aparat electrocasnic lasat sub tensiune.

Locatarii din cartierul sibian Valea Autie au intrat in panica marti seara, dupa ce au observat flacari la un supermarket de pe strada Aleea Fantanele. Oamenii au sunat imadiat la 112 si doua echipaje de pompieri au ajuns de urgenta la fata locului. Incendiul s-a manifestat la birourile magazinului, si numai interventia prompta a pompierilor a oprit flacarile pentru a nu se extinde in intregul magazin. Dupa ce au stins focul, pompierii  au evaluat si pagubele. Un birou a fost puternic afectat de foc, iar mai multe bunuri din interior au fost complet distruse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Descinderi in Rasinari

Politistii din cadrul IGPR au descins in aceasta dimineata in trei locuinte din localitatea Rasinari, dar si in locuintele unor suspecti din localitati din judetele Alba, Brasov Timis si Bacau, pentru a destructura o retea de traficanti de obiecte de patrimoniu. In judetul Sibiu, perchezitiile efectuate in Rasinari i-au vizat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro