Incendiu in Sebesu de Sus

Hila Ovidiu

Pompierii sibieni au intervenit de urgenta pentru a lichida un incendiu izbucnit la o gospodarie din localitatea Sebesu de Sus. Flacarile au cuprins acoperisul unei case si amenintau sa distruga intreaga locuinta. Din fericire locatarii au reusit sa se salveze din calea focului, iar interventia prompta a pompierilor a limitat proportiile dezastrului.

Doua ore si jumatate au luptat pompierii militari sibieni impreuna cu voluntarii, pentru a stinge incendiul izbucnit la gospodaria unei familii din localitatea Sebesu de Sus. Focul a cuprins acoperisul casei de locuit si doar eforturile sustinute ale pompierilor au impiedicat flacarile sa se extinda si la restul gospodariei si chiar la vecini. Din fericire familia care locuia in casa a reusit sa se salveze din calea flacarilor, insa pagubele produse de incendiu sunt destul de mari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retinuti pe baza de mandate

Proaspat reinfiintatele posturi de politie din zonele rurale au rezultate. Numai in ultimele zile oamenii legii au retinut doi infractori cautati de lege. Acestia se sustrageau executarii pedepsei cu inchisoarea si incercau sa se ascunda in zonele rurale. Desi de abia s-au reintors la posturile de politie rurala, politistii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro