Incendiu de vegetatie extins la gospodarie

Hila Ovidiu

A vrut sa igienizeze terenul de langa casa, dar era cat pe ce sa aprinda o gospodarie din vecinatate. Este isprava unui barbat de la Valea Sevisului care a tras o spaima sora cu moartea cand a vazut ca datorita vantului, focul aprins de el se indreapta spe gospodaria vecinului. Doar interventia prompta a pompierilor a mai reusit sa salveze casa.

Curatenia de primavara era sa-l coste foarte scump pe un barbat din Valea Sevisului. Barbatul a vrut sa igienizeze un camp de pe Vale, aflat in apropierea unor gospodarii. Nu i-a trecut prin cap insa ca vantul foarte puternic din zona poate sa extinda incendiul, ceea ce s-a si intamplat. Scapat de sub control, focul s-a extins pana la o gospodarie din apropiere, unde a afectat gardul si a inghitit si o gramada de lemne  de foc. Noroc cu interventia prompta a pompierilor, care au stins focul inainte ca acesta sa se extinda la intraga gospodarie. Daca se demonstreaza ca barbatul care a aprins focul nu si-a luat masurile necesare de protectie impotriva incendiilor, el risca o amenda intre 1.00 si 2.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident stupid cu motoscuterul

Un barbat de 55 de ani din Barghis a ajuns in spital in urma unui accident stupid. In timp ce se plimba cu scuterul pe un drum lateral infundat, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut. Din fericire a mai avut puterea sa ceara ajutor si a fost tranportat la spital […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro