Incaltaminte periculoasa

Hila Ovidiu

Aveti mare grija de unde cumparati incaltaminte si ce incaltaminte cumparati. Inspectorii OPC au verificat 10 operatori economici care comercializau astfel de produse si la toti au gasit nereguli. In total au acordat 4 avertismente si 6 amenzi.

Incaltamintea pe care o cumparati din magazin nu e intotdeauna de cea mai buna calitate, iar comerciantii rar respecta normele in vigoare pentru comercializarea acestui tip de produse. S-au convins de acest lucru si inspectorii OPC, care saptamana trecuta au desfasurat mai multe verificari la operatorii economici specializati pe comercializarea de incaltaminte. Din 10 operatori verificati, niciunul nu a fost fara probleme. 4 s-a ales cu avertismente si alti 6 cu amenzi in valoare totala de aproape 13.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben si portocaliu de ploi si inundatii

Cog galben si portocaliu de ploi torentiale in mai toate judetele tarii printre care si Sibiu. Meteorologii au emis o avertizare conform careia cantitatile de apa ar putea depasi si 50 de litri pe metrul patrat. Codul ramane in vigoare pana vineri la ora 9.00 Administratia Nationala de Meteorologie a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro