In bezna pentru mai bine de 5 ore

Hila Ovidiu

Aproape o noapte intreaga in bezna. Cateva strazi din Hipodrom nu au beneficiat duminica spre luni de iluminat public. Absenta luminii ar fi putut oricand da nastere uinei tragedii daca luam in considerare faptul ca soferii nu reuseau nici cu farurile aprinse sa distinga soseaua si trecerile de pietoni. Un telespectator al Eveniment TV ne-a trimis cateva imagini.

Pentru mai bine de jumatate de noapte duminica spre luni anumite strazi din Hipodrom au ramas fara iluminat public. Cel mai probabil situatia neplacuta s-a produs din cauza unei defectiuni. Un sibian ne-a trimis pe adresa redactiei un filmulet in care ne artata cat de intuneric a fost. Omul spune ca e mare minune ca pe strazile lipsite de iluminat public nu s-a produs vreo nenorocire. Si asta pentru ca era atat de bezna incat in orice moment un sofer putea sa accidenteze vreun pieton sau putea sa intre in coliziune cu un alt autoturism aflat in miscare sau parcat. Nemultumiti locatarii strazilor ramase in intuneric au incercat sa semnaleze problema la primarie. Reprezentantii municipalitatii au luat legatura cu firma de electricitate in vederea remedierii problemei. Dupa mai bine de 5 ore de stat in bezna problema a fost remediata iar reteaua electrica de iluminat stradal pusa in functiune. Sibianul care ne-a trimis imaginile ne-a mai spus si ca atat el cat si alti locatari ai zonei s-au temut ca hotii le vor sparge masinile ajutati fiind de lipsa luminii. Daca aveti imagini care pot deveni stire sau orice alta informatie de interes public nu uitati sa ni le trimiteti pe adresa stiri@evenimentsibiu.ro iar noi le vom arata tuturor sibienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Senzational!!!Partidul Poporului nu este fondat de catre Dan Diaconescu

Adevaratul Partid al Poporului a venit luni sa se prezinte si la Sibiu. Fondatorul formatiunii politice, Constantin Cojocaru a vorbit celor prezenti despre “Legea Cojocaru”, despre felul in care ideile i-au fost furate de catre Dan Diaconescu si despre proiectele sale de reconstructie a economiei si a societatii romanesti. Reprezentant […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro