Iluminat public nou in doua zone ale orasului

Hila Ovidiu

Municipalitatea a investit aproape 2 milioane de lei in corpuri de iluminat. Acestea au fost amplasate pe mai multe strazi din cartierele Strand si Broscarie.

Lucrarile in cele doua cartiere au inceput in luna septembrie a anului trecut. Vizate au fost in principal zonele de blocuri din cele doua cartiee. In Strand au fost inlocuite sistemele de iluminat in zona perimetrul Strandului-Gorjului-Doljului-Muresului-Vasile Carlova. Aici au fost montati aproximativ 100 de noi stalpi de iluminat. Valoarea acestui contract a fost de 1,15 milioane de lei. Cel de-al doilea contract, din Broscarie, a avut o valoare de 687 de mii de lei si a constat din instalarea a 80 de stalpi cu noi corpuri de iluminat. Stalpii de pe strazi au inaltimi cuprinse intre 7 si 10 metri iar cei din zonele dintre blocuri au o inaltime de 5 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campion la dosare penale pentru infractiuni rutiere, prins la Sibiu

Barbat din Gorj, campion la infractiuni rutiere, prins de politistii sibieni in localitatea Rusi. Cu peste 40 de incalcari ale legii la activ, gorjeanul s-a ales acum cu dosar penal dupa ce a fost prins conducand desi avea permisul suspendat . Politistii spun ca gorjeanul este un cunoscut vechi al […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro