Iarna pe drumurile montane

Hila Ovidiu

Iarna isi intra in drepturi, cel purtin in zonele montane. Drumarii muncesc la foc continuu pentru a mentine la negru drumurile din judet.

Inca din cursul diminetii drumarii au imprastiat antiderapante pe drumurile judetului pentru a evita producerea de polei. Se circula totusi in conditii dificile dat fiind faptul ca vorbim despre carosabil umed, zone unde apare ceata si chiar zapada in drum spre munte.

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Brasov anunta ca se inregistreaza carosabil acoperit cu zapada pe DN 7C in zona Cartisoara- Balea Cascada. Pe unele portiuni este inclusiv zapada framantata de 1-2 cenimetri.

Pe celelalte drumuri nationale care tranziteaza judetul s-a intervenit cu 3 utilaje si s-au raspandit 11 tone de sare. Pe Autostrada au actionat 5 autoutilaje care au raspandit pe carosabil 26 de tone de sare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Condamnat la inchisoare pentru abandonul familiei

Abandonul familiei a devenit o problema sociala in judetul nostru. In ultimul an au ajuns in instanta peste 170 de cazuri. Cel mai recent este al unui avrigean condamnat la inchisoare dupa ce si-a lasat familia de izbeliste. Politistii avrigeni au pus mana pe un localnic condamnat la inchisoare. Barbatul  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro