Hoti dupa gratii

Hila Ovidiu

Doi barbati au fost prinsi in aceasta saptamana de catre politistii sibieni, dupa ce au sustras bunuri din mai multe locuinte. Unul dintre cei doi isi va petrece urmatoarea luna dupa gratii, iar cel de-al doilea a scapat doar cu interdictia de a parasi localitatea.

Politistii sibieni au reusit sa dea de urma a doi barbati, in varsta de 19, respectiv 34 de ani, suspectati de comiterea mai multor furturi din locuinte, pe raza localitatilor Sibiu si Rosia. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore, iar instanta le-a decis vineri soarta. Baiatul de 19 ani a fost condamnat la arest preventiv pentru o perioada de 29 de zile, iar barbatul de 34 de ani are interdictia de a parasi localitatea. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dupa canicula vin furtunile

Gata cu canicula pentru aceasta perioada. Weekendul din pacate vine cu ploi, vijelii si chiar grindina pe alocuri. Meteorologii au emis o avertizare in acest sens. Aceasta ramane valabila pana sambata la ora 18.00.   Dupa ce toata tara a fost sub cod de canicula, incepand de vineri seara in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro