Hoti de lemne prinsi in flagrant

Hila Ovidiu

S-au ales cu dosare penale dupa ce au fost prinsi la taiat de salcami. Vorbim despre 2 barbati din localitatea sibiana Boarta. Cei doi intentionau sa fure lemnele pentru a le pune pe foc.

Inca 2 persoane risca sa ajunga dupa gratii pentru furt de lemne. Cei doi barbati au fost prinsi in flagrant de catre politisti in timp ce incercau sau fure mai multi salcami de pe un teren privat. Hotii aveau asupra lor drujba, secure si chiar o caruta cu cal pentru a putea transporta lemnele. Cei doi barbati, in varsta de 37 si 46 de ani au ramas fara lemnele pe care se chinuisera sa le taie, fara drujba, fara topor iar pe deasupra sunt si cercetati penal. Politistii spun ca au demarat ample actiuni de control in vederea prevenirii delictelor silvice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 2 noiembrie

1755 – S–a născut regina Maria Antoaneta, soţia lui Ludovic al XVI–lea. Regină nepopulară, a fost o adversară a reformelor, sprijinind reacţiunea, ceea ce i–a atras ura patrioţilor francezi. Întemniţată în 1792, a fost condamnată la moarte şi ghilotinată un an mai târziu (m.1793). 1784 – A izbucnit marea răscoală […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro