Hoti de biciclete prinsi de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Hotii care au furat bicicletele din apropierea internatelor studentesti au fost prinsi. Este vorba despre 2 sibieni cu varste de 15 si 21 de ani. Cel din urma a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Cei doi hoti cu varste de 15 si 21 de ani au fost retinuti fiind suspecti de savarsirea a 6 furturi de biciclete. Cel mic va ajunge la Serviciul de Medicina Legala pentru control psihiatric pentru a se vedea daca a avut discernamant in momentul comiterii faptelor  iar prietenul sau mai mare a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Politistii au reusit sa mai recupereze doar 4 din cele 6 biciclete furate. Oamenii legii continua acum cercetarile pentru a stabili intreaga activitate infractionala a celor 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani europeni pentru spitalele sibiene!?

2 spitale din Sibiu ar putea beneficia de lucrari de modernizare finantate din fonduri europene. Sau cel putin asa au anuntat reprezentantii Ministerului Sanatatii in cadrul unei videoconferinte cu prefectii. Pe lista de prioritati au fost incluse Spitalul de Pediatrie si Spitalul Judetean. Daca este sa dam crezare reprezentantilor Ministerului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro