Hot prins in flagrant

Hila Ovidiu

Un barbat de 29 de ani din Medias a fost prins in flagrant de catre proprietarul imobilului din care tocmai sustrasese mai multe bunuri. Pentru a scapa, infractorul a iesit pe balcon, de unde a sarit in balcomul unui vecin. Aici a fost priuns si a ajuns pe mana politistilor.

Un tanar de 29 de ani din Medias a ajuns pe mana politistilor dupa ce a incercat sa sustraga bunuri din doua apartamente situate in acelasi imobil. Tanarul a fost surprins intr-un apartament din care tocmai sustrasese 3 telefoane mobile si un ceas de mana de catre proprietarul acestuia. Infractorul a incercat sa fuga, si a trecut de pe balconul apartamentului din care furase, pe balconul unui vecin. Aici a fost prins si predat politistilor. Prejudiciu a fost recuperat si predat partii vatamate, iar tanarul hot a ajuns dupa gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectil gasit in oras

Muncitorii care efectuau lucrarile de bransament la reteaua de apa pe strada Fabricii din Sibiu au gasit un proiectil de artilerie datand din al Doilea Razboi Mondial. Pirotehnistii din cadrul ISU Sibiu au ridicat proiectilul si l-au transportat in conditii de siguranta la sediu. Grupa pirotehnica din cadrul Inspectoratului pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro