Hot prins

Hila Ovidiu

Un tanar de 20 de ani din Darlos risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a furat din doua imobile si a incercat sa sparga un autoturism. A comis faptele in noaptea din 1 spre 2 iunie. A furat mancare, un laptop si un telefon mobil.

escaladareLa 20 de ani in loc sa isi caute de munca, un tanar in varsta de 20 de ani s-a gandit ca cea mai usoara forma de supravietuire este hotia, asa ca s-a apucat de furat. In doar o noapte acesta a comis doua infractiuni de furt si una de distrugere. Mai exact, tanarul a patruns prin escaladare in doua imobile din Darlos de unde a furat mancare, un laptop si un telefon mobil. Parandu –i-se ca prada nu este suficienta, baiatul a incercat sa sparga si o masina. Nu a reusit insa a distrus prelata acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine vrea, munceste!

Explozie de oferte de angajare la inceput de iunie. Mai bine de 100 de agenti economici din judet fac recrutari. Acestia pun la dispozitia celor interesati mai bine de 500 de locuri de munca. Mai bine de jumatate din totalul posturilor sunt in municipiul Sibiu. Cele peste 270 de oferte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro