Hot greu de prins cu mata-n sac

Hila Ovidiu

Un tanar de 20 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat mai multe bunuri dintr-o statie de aprovizionare cu carburanti. Jandarmii i-au dat repede de urma, insa pana sa recupereze bunurile furate, hotul le-a aruncat in Cibin.

Sase tineri teribilisti au ajuns pe mana jandarmilor, iar unul dintre ei nu a scapat fara dosar penal, dupa ce a plecat dintr-o statie de alimentare carburant cu bunuri pe care nu le-a mai platit. Cei sase tineri au mers din club direct in statia peco. S-au distrat, s-au amuzat, iar unul dintre ei a luat mai multe bunuri pe care nu le-a mai platit, si a plecat. Administatorul statiei de alimentare a cerut ajutorul jandarmilor care, ajunsi la fata locului, au vizionat imediat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe tineri. In scurt timp i-au si gasit pe cei 6 baieti dinValcea, la un fast-food din oras. Insa, in momentul in care i-a vazut pe jandarmii, tanarul care sustrasese bunurile din statia de alimentare a fugit si a aruncat produsele in raul Cibin. Desi a scapat de dovezile materiale, imaginile de pe camerele de supraveghere il inculpa. Jandarmii sibieni au oprit în cursul nopţii 6 tineri după ce unul dintre ei a sustras bunuri dintr-o staţie de aprovizionare cu carburant situată pe b-dul V. Milea din mun. Sibiu şi le-a aruncat apoi în râul Cibin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se pregatesc noi lucrari la strazi

A fost lansata procedura de achizitie pentru lucrarile de pe Calea Cisnadiei. De asemenea la ora actuala sunt in analiza ofertele pentru Calea Poplacii. Dupa ce va fi desemnat castigatorul licitatiei, se va semna contractul iar lucrarile vor incepe in cel mai scurt timp. Comisia anticapuse s-a intalnit inca odata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro