Hambasan acuza

Hila Ovidiu

Presedintele clubului sibian CSU Vointa il acuza pe Marius Postolache, fost jucator, pentru toate ghinioanele prin care a trecut echipa in ultima perioada. Hambasan sustine ca in urma cu ceva timp a primit un mesaj prin care Postolache il santaja ca daca nu ii da toti banii pe care el si i-a calculat, il va denunta la DNA.

Presedintele CSU Vointa, Ioan Hambasan, neaga public toate acuzatiile conform carora a “trantit” meciurile din cantonamentul din Antalia al echipei. Potrivit lui, toata povestea a pornit de la un fost jucator, Marius Postolache, care acum vrea razbunare. Hambasan a venit chiar si cu dovezi concrete, respectiv toate facturile pentru transport si cazare achitate de club, in Antalia. Facturi si contracte pe care insa doar le-a vanturat in fata presei, refuzand sa le arate. Presedintele sustine ca tot ce a facut, a facut pentru ca echipa sa promoveze, insa niciodata nu a jucat necistit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Weekend plin

Weekend plin in muzeul in aer liber in acest sfarsit de saptamana. Aici va fi vernisata o noua locuinta taraneasca cu ocazia sarbatoririi Zilelor Europene ale Patrimoniului, va avea loc cea de-a doua editie a Targului de Tara si va continua si programul Anima Astra in care mesteri de pretutindeni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro